Filters
Preferences
Zoek

Onglais

€15,00 per kg

De longhaas of onglet (Frankrijk) is een mals stuk vlees dat zich aan de middenrifspier ter hoogte van het ribstuk achter de schouder bevindt. Het dankt zijn naam aan de plaats achter de longen waar het vandaan komt. Deze platte, langwerpige steak is meer gemarmerd dan steak afkomstig van de ossenhaas en bevat dan ook meer smaak. Doormidden het vlees bevindt zich een harde zeen die zowel vooraf als achteraf verwijderd kan worden.

    This product has a minimum quantity of 50
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Lasagne

    Lasagne

    €14,50 per kg €14,50 per kg

    Lasagne volgens eigen recept.

    Afbeelding van Gemengd gehakt (rund-varken)

    Gemengd gehakt (rund-varken)

    €11,50 per kg €11,50 per kg

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund. Bevat gluten.

    Afbeelding van Varkenswangen

    Varkenswangen

    €18,50 per kg €18,50 per kg

    Dit taai vlees is doorweven met zeer kleine zenuwen en pezen. Het dient dan ook gedurende een lange tijd op een laag vuurtje bereid te worden. Op die manier komt het collageen in het bindweefsel vrij, wordt het vlees mals en krijgt het vlees zijn specifieke smaak.

    Afbeelding van Ovenspek

    Ovenspek

    €18,50 per kg €18,50 per kg

    Zeeuws spek. Gepekeld spek met zwoerd. Afgebakken in oven. Eigen werk.

    Afbeelding van Kalfsgehakt (kalf-varken)

    Kalfsgehakt (kalf-varken)

    €13,50 per kg €13,50 per kg

    Gehakt bereid met kalfs- en varkensvlees.100% allergenenvrij.